9:30-9:40 |
dr. Müller Cecília/ dr. Surján Orsolya NNGYK |
Megnyitó |
9:40:10:00 |
Zámbó Leonóra NNGYK |
Nemzetközi élelmiszerösszetételi adatbázisok |
10:00-10:20 |
Susovits Kitti NNGYK |
Élelmiszerösszetételi adatbázisok – módszertani megközelítések |
10:20-10:40 |
dr. Sarkadi Nagy Eszter NNGYK |
Mire jók a márkaneves élelmiszer adatbázisok? |
10:40-11:00 |
Guba Georgina NNGYK |
Reformuláció monitorozás: a Best ReMaP-WP5 munkacsomag eredményeinek bemutatása |
11:00-11:20 |
Szünet |
|
11:20-11:40 |
Zentai Andrea NNGYK |
Édesítőszerek használata a Magyarországon forgalmazott élelmiszerekben |
11:40-12:00 |
Vörös Attila FÉSZ |
Élelmiszer-összetételi adatbázisok az élelmiszergyárók szemével |
12:00-12:20 |
Dr. Friedrich László MATE ÉTTI |
Élelmiszer-összetételi adatbázisok az élelmiszertudomány szemével |
12:20-12:40 |
Dr. Bíró Lajos SE-ETK |
Élelmiszer-összetételi adatbázisok felhasználása a gyakorlatban - tápanyagszámítás táplálkozási vizsgálatokban
|
12:40-13:00 |
Bakacs Márta NNGYK |
Első lépések –Nemzeti Online Élelmiszer-összetételi Adatbank létrehozása
|
13:00-13:20 |
Felkai Csaba NNGYK |
Nemzeti Online Élelmiszer-összetételi Adatbank-mintaelőkészítés és a laboratóriumi vizsgálatok |
13:20-13:30 |
Zárszó |
|